Nyheter

Nyheter i Tyluddens Fritidsby publiceras alltid först på Startsidan, för att sedan läggas upp under denna rubrik ”Nyheter”. Här nedan kan du alltså, även vid ett senare tillfälle, ta del av det du eventuellt har missat.

Städdag - lördagen den 28 april

20180419

Vi samlas på för anmälan kl. 10.00.
100 - 400-området samlas på Gröningen.
500 - området samlas utanför stuga 532.

OBS! På städdagen ägnar vi oss åt att städa föreningens gemensamma ytor.

Efter städningen återsamlas vi alla på Gröningen kl. 12.30 för korvgrillning och för utlottning av fina presentkort.

Läs mer om städområden... 

Ordföranden har ordet - från Hans Glawing

20180419

Vår ordförande Hans Glawing har publicerat ett nytt brev.

Läs vårbrevet....

 

Surfing i Tylösand 🙂

20180409

Nu har stugföreningens gemensamma Internetuppkoppling (trådlös WiFi) på Gröningen kommit igång för säsongen. Uppgifter om användare och lösenord finns anslaget på plats.

Vattenöppnargänget har varit igång igen.

20180407

På ett mycket professionellt och tålmodigt sätt har gänget sett till att det blev vatten i stugbyn i år också. Vi hade bra flyt (om man kan säga så i det här sammanhanget), med endast två missöden med läckage i stugorna

Vi avlyssnar varje stuga efter att vattnet kommit på och det är ett stort jobb som kräver god hörsel och känsla för hur vatten beter sig. Det har vattenöppnargänget och de är en jättestor tillgång för vår förening.

Ett stort tack till alla ”lyssnare” från observatören

Rune Petersson
vattenansvarig

Felaktigt datum i Tylisten

Ett beklagligt fel hade insmugit sig i årets utskickade upplaga av Tylisten. Sista dagen för medlemmar att lämna in motioner till årsstämman är söndagen den 13 maj och inget annat.

En ansvarig för funktionsgruppen är nu utsedd.

Under en längre tid har föreningen sökt en ansvarige för funktionsgruppen. Denne har att leda gruppens arbete och vara en förbindelselänk mellan gruppen och styrelsen. Till sin hjälp har den ansvarige en grupp stugägare som har olika ansvarsområden. Denne person är nu utsedd och vi har nöjet att meddela att vår "gamle" ordförande Rune Peterson har tackat ja till denna ansvarsfulla och viktiga arbetsuppgift. Med den erfarenhet Rune besitter så finns det stora möjligheter för honom att "fylla ut kostymen"

Vår Tyluddenblogg omgjord

Vår Tyluddenblogg har inte riktigt funkat sedan den lanserades innan jul. Nu är den helt omgjord och skall fungera helt OK.
Välkommen att skriva i den.

Vilken fin julklapp vi fått i vår förening.

Ett stort GRATTIS till Bosse, Inga, Eva-Lena och Nicko till ett strålande fint arbete med vår nya hemsida. Ni har genomfört ett mycket bra arbete. Nu ber vi er medlemmar att botanisera på hemsidan och bekanta er med alla finesser som finns där. Hittar ni något som verkar konstigt så låt oss veta det för åtgärd. 
Hans Glawing
/ordförande

Behöver du sättsand?

Uppe på 500-områdets parkering finns en hög med sättsand. Om du behöver sådan är det fritt för stugägare att hämta där.

Klart med ny redaktör för Tylisten

Vi har senaste tiden sökt en ny redaktör för Tylisten. Vi har nu nöjet att meddela att detta nu har löst sig. Vi är mycket tacksamma för att vår "nygamla" redaktör Roy Jocobsson nu tar över detta arbete tills vidare.