Nyheter

Nyheter i Tyluddens Fritidsby publiceras alltid först på Startsidan, för att sedan läggas upp under denna rubrik ”Nyheter”. Här nedan kan du alltså, även vid ett senare tillfälle, ta del av det du eventuellt kan ha missat.
Allting ligger i kronologisk ordning.

Julhälsning från styrelsen

Publicerad 20181210

Styrelsen vill önska alla Tyluddens medlemmar

en riktigt GOD JUL

Ordföranden har ordet - nytt brev

Publicerad 20181210

Styrelsen har haft ett möte och vår ordförande Hans Glawing har därför publicerat ett nytt brev med information till föreningens medlemmar.
Till brevet....

Så här fungerar det.....

Publicerad 20181210

När det publiceras något nytt på vår hemsida så läggs det först  alltid här på startsidan.
Det läggs alltid även på Nyhetssidan som finns under rubriken AKTUELLT i menyn längst upp på sidan.
Efterhand som tas det mesta bort från startsidan, men på Nyhetssidan kan du alltid hitta det du eventuellt har missat. Allting är daterat och ligger i kronologisk ordning.

Mycket av materialet finns också samlat under respektive rubrik ex. Dokument, Gott och blandat, Ordföranden har ordet  m.m.

Vår fototävling

Publicerad 20181210

Tyluddens fototävling avslutades den 1 december. Tylistens redaktion har bestämt att resultatet av tävlingen publiceras i vårens nummer av Tylisten. Du får ge dig till tåls tills dess.

Sänkt extra avgift 2019.

Publicerad 20181120

Efter beskedet om de kraftigt höjda taxeringsvärdena för våra fastigheter Tyludden 1:24 och Tyludden 1:25 har styrelsen vidtagit ett antal åtgärder.

 1. Vi har begärt en omprövning av taxeringsbeslutet genom att skicka en skrivelse med frågor och motiveringar. Nu har vi fått Skatteverkets svar. Man har sänkt taxeringsvärdet på 1:24 till 106.307.000 från tidigare 117.000.000, dvs en minskning med 10.693.000. Skatteeffekten av detta blir minus 80.198 kr/år (225 kr/stuga och år). På de 3 år taxeringen gäller (2018-2020) innebär det en minskning med 240.594 kr.
 2. Vi har varit mycket återhållsamma på kostnadssidan (bl a senareläggning av underhållsarbeten) och har därigenom lyckats minska föreningens kostnader över förväntan i år.

Sammantaget medför dessa åtgärder att vi kommer att sänka uttaget av extra avgift 2019 till 700 kr. (Det är hälften av vi tidigare aviserat, 1.400 kr.) Fakturan som kommer i februari 2019 kommer att vara på 7.200 kr (700+årsavgift 6.500).

Inga Appelqvist
Kassör

Ordföranden har ordet - nytt brev

Publicerad 20181002

Vår ordförande Hans Glawing har publicerat ett nytt brev med information till föreningens medlemmar.
Till brevet....


Saxat ur årets  Tylisten

Publicerad 2018927

Ta fram er kamera eller mobiltelefon
och fota årets bild på ett djur. Det kan vara en hund, en igelkott, en ödla… Din bild kan komma att pryda framsidan i Tylisten. Dessutom trisslotter som vinster.

Och sen då......?
Sedan hände ingenting och tävlingen föll i glömska. Styrelsen tagit grepp om detta och nu gäller följande:

 • Tävlingstiden utsträcks till den 1 /12.
 • Skicka in bilden till  tylisten@tyludden.se.
 • Skall helst vara i bildformatet jpg.
 • Juryn består av Anna Egonsson och Mia Karlsson som är Tylistens redaktörer.
 • Trisslotter utdelas till de bästa bidragen.
 • Dessutom får vinnaren äran, att med sin vinnarbild, få pryda framsidan på 2019 års Tylisten.

Välkomna att skicka in era bidrag.
Styrelsen genom  Hans Glawing.

Extra avgift 2019 p.g.a. ny fastighetstaxering 2018

Publicerat 20180827

Se tidigare information nedan om fastighetstaxering 2018. Pga den nya taxeringen kommer föreningens fastighetsskatt redan 2018 att öka med ca 475.000 kr/år (till 1.094.000 kr).

På styrelsemöte 2018-08-18 togs beslutet att inte ta utnågon extra avgift 2018, utan klara skatten med återhållsamhet på kostnadssidan och tidigare vinst.

År 2019 kommer vi att ta ut en extra avgift på 1.400 kr / stuga. Fakturan som kommer i februari 2019 kommer att vara på 7.900 kr (1.400 + årsavgift 6.500).

Inga Appelqvist
Kassör

Brev från vår ordförande

Publicerad 20180822

Om funktionsansvariga

Det är andra året vi kört den nya organisationen med funktionsansvariga och det fungerar alldeles utmärkt i de flesta fall. Det finns klart alltid något undantag och det föranleder mig att förklara vad det innebär att vara funktionsansvarig inom ett visst område.

Funktionsansvariga är en grupp där varje person har tillfrågats av styrelsen om han/hon är intresserad av att jobba som ansvarig över ett visst område. Dessa har ett stort förtroende hos både styrelsen och stugägare, och arbetar helt ideellt. Det är en grupp härliga föreningsmänniskor, som tycker om att arbeta för vår förenings bästa och gör det gratis. De bör bemötas med både respekt och gott humör.

Vad skall då den ansvarige göra, frågar kanske någon. Jo, den ansvarige är styrelsens ögon och öron som t.ex. den lekplatsansvarige skall se till att hålla lekplatsen fräsch och hel. Byte av sand i sandlådan eller kolla så att inte redskap eller annan utrustning förfaller eller blir farliga. Allt ansvar om säkerheten på utrustningen ligger på styrelsen och hur barnen leker och stojar ligger på föräldraansvar och vuxenansvar. Det är alltså inte den lekplatsansvarige som ansvarar för att barnen inte springer på taken till lekstugorna, eller på annat sätt stör genom rop och skrik. Det är såväl ett föräldrar som vuxenansvar, att säga till barnen när det blir för mycket gap och skrik.

Använder du en iPad...?

Publicerad 20180728

Av de rapporter vi får från användare av denna hemsida, så vet vi följande:
I datorn (såväl Windows- som Macdator) funkar sidan bra. Samma sak i din mobil (Android- och iPhone) eftersom sidan där även anpassas för att visas i just en mobil.
Har du en iPad eller annan surfplatta anpassas visningen även då. 
Ett litet problem kan dock visa sig. När du skall öppna menyerna längst upp på sidan, måste du hela tiden klicka på den lilla pilen till höger och inte på texten. Vet man bara om detta, så funkar det helt OK.
Se vidare bilden ovan.

Totalt eldningsförbud i Halland

Publicerad 20180725

Under onsdagen skärps eldningsförbudet i Halmstads kommun och från eftermiddagen råder totalt förbud mot eldning utomhus. Det innebär att det även blir förbjudet att använda grillar på privata tomter. Även övriga kommuner i Halland skärper eldningsförbudet idag, vilket betyder att samma regler gäller i hela Halland,
Läs mer...

Livsviktig utbildning

Publicerat 20180724

Jag har varit på en livsviktig utbildning! På Gröningen träffades idag åtta  förväntansfulla medlemmar för att få ta del av utbildning i hjärt- & lungräddning.

Anna-Lena Rosén var instruktör i denna viktiga utbildning. Hon lärde ut, både teoretiskt och praktiskt, hur vi på bästa sätt kan ta hand om någon som fått hjärtstopp eller av annan anledning kan behöva upplivas med hjärt- & lungräddning. Vi fick kunskaper i vad som händer vid ett hjärtstopp och hur viktigt det är att ge hjärtkompressioner. Att ge hjärtkompressioner är ett slitsamt arbete, som kräver kunskap, styrka, uthållighet och lite rytm. Anna-Lena gick också igenom hur en hjärtstartare skall användas. Ingen kan göras fel. men alla kan göra något, var ett budskap som gick fram till oss alla. Innan vi avslutade den två timmar långa utbildningen lärde vi oss hur man placerar en person i stabilt sidoläge.

Jag hoppas att jag aldrig skall behöva använda mig av det jag lärt mig idag men känner mig redo om det händer att jag blir tvungen att använda mina kunskaper.

Föreningen har två hjärtstartare, en på 1:24 inne på handikapptoaletten samt en på 1:25 som sitter på utsidan av tvättstugan.

Jag önskar att fler medlemmar tar tillfället i akt att gå HLR utbildningen som bjuds inom föreningen. Titta efter utbildningstillfällena i kalendern på hemsidan. Det kan rädda liv!
//Eva-Lena Asplund, stuga 542

Bilder från "Sommarnatt på Gröningen"

Publicerad 20180723

Detta var första gången något sådant här anordnas för barnen i Tyluddens Frit. Hela 23 st. barn anmälde sig för att vara med. Det var många olika aktiviteter bl.a. att göra teckningar, spela brännboll, leka burkgömme, grilla korv och inte minst, att ha skattjakt. Skatten visade sig vara godispåsar till alla barnen.
Ett stort TACK till initiativtagarna och de huvudansvariga för det hela som var Anna-Lena & Fredrik Rosén, stuga 459. Ett tack även till de vuxna som ställde upp och hjälpte till för att ro det hela iland.
Till bilderna....

Ny fastighetstaxering 2018

Publicerad 20180718

Skatteverkets ny fastighetstaxering har nu delgivits oss. Här redogör vår kassör Inga Appelqvist för vad den nya taxeringen innebär. Hon skriver också om vilka mått och steg som styrelsen planerar att ta.
Läs mer......

Blodomloppet den 5/9

Publicerad 20180718

Löpartävlingen Blodomloppet anordnas i år i Tylösand. Start- och mål är placerats i närheten av vårt stugområde. Ett av loppen (5 km) går dessutom med en sträckning genom vårt stugområde.
Karta över 5 km-banans sträckning  
Karta över 10 km-banans sträckning

Rune Peterson om fotbolls-VM 

Publicerad 20180715

Så var då fotbolls-VM 2018 slut. Vi gratulerar självklart Frankrike, även om den övervägande delen av publiken på Gröningen höll på Kroatien i finalen. Det har varit fantastiska kvällar med gemensam fotboll och härlig stämning. När samtliga reste sig och sjöng vår nationalsång inför mötet med England, var det så man fick gåshud. Det var fullt hus på Sveriges matcher och den känslan när alla samlas kring något, som vi bryr oss om, är ovärderlig.
Den match som drog mest folk, var mot England och jag räknade in 78 TV-tittare på Gröningen. Tyvärr gick det inte vår väg den kvällen, och när besvikelsen lagt sig sände hela Gröningen en tacksamhetstanke till Janne och grabbarna, som gett oss så mycket glädje fram tills dess.
Vi var ändå rätt många som fortsatte att titta på matcherna efter att Sverige åkt ur och det var trots allt trevligt ändå. Det har uttrycks lite oro över att inte Gröningen används i större utsträckning, men detta engagemang i en fotbollstävling sopar undan alla tvivel. Nu är det i och för sig världens största idrottstävling och lilla Sverige var med, så det har klart varit en stark bidragande orsak till succén.
Jag tror på Gröningen som vår naturliga samlingsplats om vi bara hjälps åt att hitta nya uppslag och idéer.
Nu på fredag den 20:e  är det en ny grej på gång för barnen. Det är övernattning på Gröningen och här finns ett utmärkt tillfälle att lära barnen den härliga gemensamhetskänslan, som vi vuxna fick känna under fotbolls VM.
Ha det gott allesammans
önskar 
TV gubben

Protokoll från årsstämman klart

Publicerad 20180714

Protokollet från Tyluddens årsstämma i midsommarhelgen är nu tillgängligt för oss medlemmar.  Det är ett mycket utförligt och välskrivet protokoll. Detta till stor fördel för er som inte kunde närvara på mötet.
Alla årsmötesprotokoll ligger samlade under rubriken DOKUMENT i menyn.
Här är en direktlänk....

Bilder från kvällen med Uniqum

Publicerad 20180708

Här är bilder både från framträdandet och från "vimlet" framför scenen.
Länk till bilderna...

Sommarhälsning från Hans 

Publicerad 20180707

Här är ett brev med en sommarhälsning i text och bild från Tyluddens ordförande Hans Glawing.  Länk till brevet.....

Sommarnatt för barnen på Gröningen

Publicerad 20180706

Vi ska ha övernattning för alla sommarlediga barn på Gröningen -  fredagen den 20 juli
Vi bäddar under tak och om vill man tälta går det bra.

Start runt kl 18.30 vi grillar, äter och dricker lite gott och har kul ihop. Runt kl 21.00 får de barn som sover över stanna på Gröningen. Klockan 8.30 lördagsmorgon äter vi lättare frukost och avslutar. Det kommer finnas vuxna på Gröningen under hela natten ifall någon skulle vilja gå hem.

Ring eller maila om ni undrar över något!
Tel: 070 - 485 77 53   annalena.r.se@gmail.com

Ta med:
Sovgrejer, underlag, täcke kudde ev. tält, vattenflaska, tandborste.

Lapp med stugnummer och mobilnummer.

Det behövs hjälp vid korvgrillningen och frukosten !

/ Anna-Lena Rosén, stuga 459

Lär dig hjärt- och lungräddning !

Publicerad 20180706

Utbildning i HLR med hjärtstartare på Gröningen. För nybörjare och de som har gått utbildning tidigare. Vi går igenom grunderna och lär oss använda hjärtstartaren under enklare former.

Tisdag 24/7  kl. 10.00 samt kl 18.00

Tisdag 31/7  kl. 10.00 samt kl 18.00

(Fyra tillfällen med samma utbildning)

I år behövs ingen anmälan i förväg.
Det är bara att komma dit när det börjar.
Vid eventuella frågor - hör av dig till mig
via mail eller telefon.

Tel: 070 -485 77 53
Mail: annalena.r.se@gmail.com

/ Anna-Lena Rosén, stuga 459

Loppis på Gröningen

Publicerad 20180704

Det blir LOPPIS på Gröningen även i år. 

Söndagen den 15 juli äger den rum mellan 10.00 - 16.00.

Vill  du vara med och ha ett eget bord?

Kontakta Eva på 070 - 956 00 23

Välkommen att fynda.

Canasta på Gröningen

Publicerad 20180629

Varje torsdag  med början den 19/7 och efter det torsdagar i resten av juli och hela augusti. Vi kör igång kl. 13.00, men kom gärna 15 min innan.Vi spelar första spelet upp till 21.000 p. fram till fikat. Efter fikat spelar vi spelar andra spelet upp till 21.000 p.
Slut mellan 16-17.Var och en tar med egen fika.
Nybörjare är välkomna. Ta gärna med någon vän. 
Vid intresse kontakta Carita stuga 169. mobilnr: 070 - 653 41 37

Info om postutbärningen

Publicerad 20180625

Vid årsstämman uppkom frågor om postutbärningen till våra stugor.
Enligt information från PostNord i Halmstad så gäller följande:
Fr.o.m. vecka 25 och t.o.m. vecka 32 kör postbilen in och lägger posten i respektive stugas egen brevlåda. Före och efter denna period läggs all post i samlingsbrevlådorna.

En annan sak. Postadressen till din stuga rekommenderas idag att skrivas på detta sätt:

Förnamn Efternamn
Tyludden XXX (stugnr)
302 73 Halmstad

OBS detta är en ändring mot vad som gällde tidigare. Denna information finns alltid med längst ner i sidfoten på på vår hemsida.

Ett stort TACK från Rune Petersson

Publicerad 20180623

Återigen har vi genomfört vårt traditionella midsommarfirande. Fint väder och mycket folk bidrog till en strålande fest. Det har varit lite svårt att få fram sång och lekledare, men efter ett fantastiskt arbete av Bengt-Åke Sahlsgård löste det sig med bravur. Tack vare musikern Dan Ekström, som till sin hjälp hade sångare som  Elisabeth, Karin, Robert och Ninni och lekledare Ellinor, Carina och Anna-Lena blev det en stor succé. En stark bidragande orsak till den fina festen var alla dessa som på något sätt tagit fram björkris, klätt stången och till sist rest den till musik av Dan. Sist men inte minst. Bra jobbat snälla farbror Jörgen och snälla tant Inger som gav alla barn en godispåse, vilket för många var festens höjdpunkt. 
Ett stort tack till er alla som på något sätt bidragit till vårt fantastiskt fina midsommarfirande

Rune Petersson
Midsommarkordinator

Uniqum på Gröningen lördag 30 juni kl. 18

Välkommen till en unik upplevelse med Showgruppen Uniqum.
 •  ALLSÅNG

 • SHOW, Rock- och poplåtar med svenska texter varvas med sketcher. 
  (showen börjar 19.30 och varar ung. en timme).

 • DANS till Spotifylista

  Fri entré.
  Medtag egen mat och dryck.
  ( OBS inga grillar igång som tidigare annonserats ).
  Länk till affisch

Inkomna motioner till årsstämman

Publicerad 20180603

Det har inkommit nio stycken motioner som årsstämman i midsommarhelgen har att ta ställning till. Här kan du ta del av både motionerna och  styrelsens yttranden.  
Till motionerna...

Kommentar till styrelsens budgetförslag för 2019 

Publicerad 20180601

Budgeten ska beslutas på årsstämman 24 juni. Vi föreslår en medlemsavgift på 6.500 kr, vilket är oförändrat jämfört med 2018.

Den största osäkerheten i budgeten är fastighetsskatten. Vi kommer att få ett nytt taxeringsvärde 2018 för Tyludden 1:24 och 1:25. Besked kommer vid halvårsskiftet 2018.     Vi har i budgeten antagit en höjning med 26 %, vilket är vad höjningen generellt kommer att bli (2015 fick vi en höjning med 20 %). Budgeten innehåller även konsultkostnader / advokatkostnader för bl.a. stadgeöversyn påkallad av ny lagstiftning. Styrelsen har ambitionen att stärka föreningens ekonomi inför framtiden bl.a. genom att avsätta medel till en periodiseringsfond.    

Ta del av styrelsens budgetförslag......

Kallelse och dagordning

Publicerad 20180526

Här kan du redan nu ta del av kallelsen och dagordningen till föreningen årsstämman söndagen den 24 juni.  Läs mer......


Information om GDPR

Publicerad 20180523

Den 25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen, General Data Protection Regulation,  GDPR, i kraft. Därför vill vi ge information över de personuppgifter som Tyludden fritidsby ekonomisk förening samlar in och lagrar om dig som stugägare.
Läs Tyluddens policydokument....


"Ordföranden har ordet"

Publicerad 20180520

Det finns ett nytt brev från vår ordförande
Hans Glawing  Läs mer......


Får du inte våra nyhetsbrev?

Publicerad 20180507

Föreningen skickar då och då mail med nyheter och information till våra medlemmar. Får du inte några mail? Det kan bero på att vi saknar din mailadress! 
Fyll enkelt i formuläret här....


Hastighetsbegränsning

20180507

Vi har nu satt upp så kallade GÅFARTSSKYLTAR på infarterna till våra stugområden. För er som inte vet så innebär GÅFART att man inte får köra snabbare än en människa går. Detta blir allt vanligare i stadsmiljöer etc. Anledning till detta torde vara självklar. Det finns mycket barn som springer, cyklar och leker på och i närheten av gatorna i våra byar.
Respektera dessa skyltar så inga olyckor inträffar. /Hans Gawling


Bilder från städdagen redan klara

Publicerad 20180501

Undertecknad hade förhinder att fotografera på städdagen, som jag vanligtvis gör. Därför var jag mycket tacksam, för vår allas skull, att Pia Andersson, stuga 527, med rackarns kort varsel kunde hoppa in som vikarierande fotograf. Och det med den äran skall ni nu få se. Jag har nu redigerat och bilderna finns redan på hemsidan. /Bosse - webbansvarig.
Länk till städdagens bilder...


Medlemmarna bjuds på en helkväll

Publicerad 20180429

Lördagen den 30 juni skall du redan nu boka av i din kalender. Det blir en helkväll på Gröningen med grillning, show, allsång och dans.
På scenen står denna kväll Uniqum, som är en showgrupp från Göteborg.
Mer detaljerad info kommer här på hemsidan.
Läs redan nu mer om Uniqumshow....

Tankar kring städdagen av Rune

Publicerad 20180428

Återigen har en städdag genomförts och jag vill gärna delge er mina tankar kring det. 
Att få se alla dessa glada och arbetsvilliga människor är en härlig känsla. Vi hälsar på varandra med en värme som gör att städdagen har blivit en riktig familjedag. 

Det är klart att det ligger lite jobb i att allt skall funka, men det är faktiskt ett av de roligaste jobben man kan ha i vår förening. Det är inte svårt att jobba när man har sådana härliga medarbetare. Alla är positiva, och alla ställer upp med hela sitt hjärta. En gemytlig stämning råder och det gör det underbart att jobba tillsammans. 

Ett speciellt tack till Pia Andersson, stuga 527, som med kort varsel hoppade in som vikarierande fotograf. Resultatet kommer ni givetvis att få ta del av på hemsidan som vanligt. 
Jag kan inte låta bli att ge en extra tanke till våra "grill-tanter" som har sådan härlig glöd i allt vad de företar sig. Aldrig några problem och i år var korven särskild god p.g.a. ny grillmetod. I år grillades korvarna på tvären och det gav en alldeles speciell smak som höjde humöret ytterligare. Ett speciellt tack 
Än en gång. 
Härligt att jobba med er tycker
Städgeneralen Rune

Upprop från Rune Petersson

Publicerad 20180425

Vi har ett alldeles utmärkt bordtennisbord som bara står och väntar på att bli använt. 
Vi kommer att sätta fram det igen på städdagen. Min förhoppning är att det finns någon som kan ta tag i någon form av bordtennisspel. Kanske anordna ett seriespel över några omgångar i sommar. Eller om vi bara kör lite spontanpingis. I vilket fall som helst så måste någon se till att bordet är ok, och att det finns racket och bollar.
Känner du för detta och tror att du kan tillföra föreningen något med ditt engagemang, så hör gärna av dig till mig så hjälper jag dig att komma igång.
Rune Petersson,  stuga 178 
tel: 070 - 561 98 97

En positiv nyhet från Hans 

Publicerad 20180425

I torsdags fixade Beje Karlsson, stuga 545, en spolbil som har rensat våra dagvattenrör. Det fanns mycket ”skit” i dom och nu rinner vattnet som det skall i brunnar etc. Tack vare Beje:s idoga arbete har vi lokaliserat problemen så att allt slutat med en hanterbar kostnad. Det känns skönt att det lösts sig på ett underbart sätt.
/ Hans Glaving

Tyluddens Fritidsby tar miljöansvar

Publicerad 20180420

I enlighet med vår miljöpolicy meddelar styrelsen att vi från och med nu anlitar ett Svanenmärkt städföretag som heter Städpulsen
Läs mer om Städpulsen....

Ordföranden har ordet - från Hans Glawing

Publicerad 20180419

Vår ordförande Hans Glawing har publicerat ett nytt brev.

Läs vårbrevet....

Surfing i Tylösand 🙂

Publicerad 20180409

Nu har stugföreningens gemensamma Internetuppkoppling (trådlös WiFi) på Gröningen kommit igång för säsongen. Uppgifter om användare och lösenord finns anslaget på plats.

Vattenöppnargänget har varit igång igen.

Publicerad 20180407

På ett mycket professionellt och tålmodigt sätt har gänget sett till att det blev vatten i stugbyn i år också. Vi hade bra flyt (om man kan säga så i det här sammanhanget), med endast två missöden med läckage i stugorna

Vi avlyssnar varje stuga efter att vattnet kommit på och det är ett stort jobb som kräver god hörsel och känsla för hur vatten beter sig. Det har vattenöppnargänget och de är en jättestor tillgång för vår förening.

Ett stort tack till alla ”lyssnare” från observatören

Rune Petersson
vattenansvarig

Felaktigt datum i Tylisten

Ett beklagligt fel hade insmugit sig i årets utskickade upplaga av Tylisten. Sista dagen för medlemmar att lämna in motioner till årsstämman är söndagen den 13 maj och inget annat.

En ansvarig för funktionsgruppen är nu utsedd.

Under en längre tid har föreningen sökt en ansvarige för funktionsgruppen. Denne har att leda gruppens arbete och vara en förbindelselänk mellan gruppen och styrelsen. Till sin hjälp har den ansvarige en grupp stugägare som har olika ansvarsområden. Denne person är nu utsedd och vi har nöjet att meddela att vår "gamle" ordförande Rune Peterson har tackat ja till denna ansvarsfulla och viktiga arbetsuppgift. Med den erfarenhet Rune besitter så finns det stora möjligheter för honom att "fylla ut kostymen"

Ny design - nya funktioner

Publicerad 20171217

Som ni säkert redan märkt, så har vi det stora nöjet att presentera en nyskapad webbplats med fler möjligheter och modernare design.

Förhoppningen är även att det skall bli lättare att hitta det man är letar efter. Vår webbplats tyludden.se fyller i sommar tretton år. Den har för varje år som gått fått en allt viktigare roll i föreningens verksamhet. Webbmaster har hela tiden varit Bosse Andersson, stuga 222.

Har du några åsikter om den nya sidan. Dela gärna med dig på vår Tyluddenblogg.

Vilken fin julklapp vi fått i vår förening.

Publicerad 20171217

Ett stort GRATTIS till Bosse, Inga, Eva-Lena och Nicko till ett strålande fint arbete med vår nya hemsida. Ni har genomfört ett mycket bra arbete. Nu ber vi er medlemmar att botanisera på hemsidan och bekanta er med alla finesser som finns där. Hittar ni något som verkar konstigt så låt oss veta det för åtgärd. 
Hans Glawing
/ordförande